Onko viestintä sinulla verissäsi? Palaako sisälläsi halu auttaa? Haemme asiakaspalveluhenkistä viestinnän osaajaa suomalaiseen viestinnän mittaamiseen erikoistuneeseen startupiin.

Netissä on liikaa höttöä! React & Sharen ytimessä on tehdä viestinnän mittaamisesta intuitiivista ja innostavaa. Uskomme, että aidosti laadukas sisältö voittaa internetissä.

Customer Success Manager pääsee meille todella tärkeään ja keskeiseen rooliin, jossa yhdistyy asiakaspalvelu ja viestinnän konsultointi analyyttisella otteella.

Työtehtävät

Customer Success Managerin tärkein tehtävä on pitää huolta asiakkaistamme ja pidemmällä tähtäimellä luoda malli asiakashallintaan. Teet tiiviisti yhteistyötä myyjiemme ja tuotekehityksen kanssa.

  • Asiakastuki ja viestinnän konsultointi
  • Asiakaspalvelumallin kehittäminen

Arvostamme kokemusta viestinnästä, asiakaspalvelusta ja analytiikasta. Asenne kuitenkin ratkaisee startupissa, jossa rooleja riittää otettavaksi!

Tehtävässä voit suuntautua esimerkiksi viestintäkonsultin tai tuotekehityksen suuntaan - tavoitteenamme on jakaa asiakkaiden kanssa löytämiäsi oivalluksia kaikille asiakkaillemme.

Tarjoamme sinulle

React & Share on hiljattain kolme vuotta täyttänyt viestinnän mittaamiseen keskittynyt startup. Yli 50 asiakkaamme joukko koostuu organisaatioista, joille verkkosisällöt ovat strateginen osa toimintaa.

  • Pääset sisälle huimasti kehittyvän viestintäanalytiikan maailmaan eri asiakkuuksien kautta
  • Mahdollisuuden kehittää omaa rooliasi intohimojesi ja taitojesi mukaan
  • Avoimen työkulttuurin - meillä luotetaan toisiimme ja esim. etäpäiviä ei tarvitse kysellä erikseen
  • Kosketuksen startupiin ilman yrittäjän riskejä
  • Kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden optio-ohjelmaan.

Kuusihenkinen tiimimme on yhdistelmä analyyttisia tuotekehittäjiä ja hurmaavia konsulttimaisia myyjiä - arvostamme monipuolisuutta! Toimistomme on Helsingin ytimessä 1800-luvun urbaanissa puumökissä, johon voit halutessasi tulla kahvittelemaan.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Timoon (050 5718185 / timo@reactandshare.com). Toivomme löytävämme sopivan tekijän mahdollisimman pian!

Mitä ratkaisumme kertoisi sinun verkko­sisällöistäsi?

Varaa aika verkkotapaamiseen ja Suomen asiakasvastaavamme kertoo, kuinka voit hyödyntää palvelua omilla sivuillasi.

Tai ota yhteyttä!

Teemu Tervo

Teemu Tervo
+041 543 8615
teemu@reactandshare.com